Polityka prywatności
Twój bankroll pozostaje prywatny.
Bankroll Manager to aplikacja firmy F.T.B ONLINE LTD. Nie wymaga konta i nie mamy serwera przechowującego Twoje zapisy bankrolla.
Data wejścia w życie:
Dane przechowywane na Twoim urządzeniu
Bankrolle, sesje, notatki i zdjęcia są przechowywane w prywatnej pamięci aplikacji na urządzeniu. Przed usunięciem aplikacji lub zmianą telefonu utwórz kopię zapasową.
Analityka i reklamy
Obecna wersja nie zawiera SDK analitycznych, reklamowych ani śledzących. Nie tworzy identyfikatora użytkownika nadawanego przez twórcę aplikacji.
Ta strona nie używa analityki ani trackerów reklamowych. Dostawca hostingu i zabezpieczeń przetwarza adres IP, user agent i czas żądania w zwykłych dziennikach bezpieczeństwa przechowywanych do 30 dni. Formularz używa niezbędnego pliku cookie sesji do zabezpieczeń i ochrony przed spamem, który jest usuwany po zamknięciu przeglądarki.
Opcjonalne kursy wymiany na żywo
Aktualne kursy dostarcza ExchangeRate-API. Żądanie zawiera kod waluty bazowej, bez zapisów bankrolla i sesji. Dostawca może przetwarzać zwykłe dane połączenia, takie jak adres IP i User-Agent.
Warunki ExchangeRate-API / Polityka prywatności ExchangeRate-API
Wstępna propozycja waluty
Aplikacja lokalnie odczytuje kraj lub region urządzenia i sugeruje początkową walutę. Wartość ta nie jest przekazywana w tym celu i można zmienić sugerowaną walutę.
Kopia zapasowa i eksport
Kopie oraz eksporty CSV lub JSON powstają tylko na Twoje żądanie. Zdjęcia pozostają w pamięci aplikacji. Kopie zapisane lub udostępnione poza nią podlegają zasadom wybranego miejsca docelowego.
Blokada aplikacji
Uwierzytelnianiem zajmuje się system telefonu. Aplikacja otrzymuje wynik, a nie dane odcisków palców czy twarzy.
Kontakt
Napisz na [email protected]. W sprawach prywatności: [email protected].
Formularz kontaktowy
Po wysłaniu formularza używamy podanego imienia, adresu e-mail, tematu i wiadomości wyłącznie po to, aby odpowiedzieć. Formularz używa sesyjnego pliku cookie dla bezpieczeństwa i ochrony przed spamem.
Wiadomości kontaktowe są zwykle przechowywane do 12 miesięcy, a następnie usuwane, chyba że są dłużej potrzebne do obsługi otwartego zgłoszenia, obowiązku prawnego lub sporu.